top of page

Szolgáltatásaink

Kommunikációs csatornák biztosítása

A kapcsolattartás preferált módja dedikált support email címen keresztül zajlik, mely esetünkben egy technikai email cím, melynek címzettjei között nem csak a szolgáltatásban érintett szakmai stáb tagjai találhatók meg, hanem egy technikai email cím is, mely révén a Partnerünkkel folytatott levelezést

Rendszeres üzemeltetés-támogatási feladatok

A SPONTEO alkalmazás használatával történő automatizált üzemeltetés-támogatás szolgáltatás keretében elvégzendő rendszeres üzemeltetés támogatási feladatok teszik lehetővé a szolgáltatás kiszámítható, egységes színvonalú biztosítását.

Alkalmazás bevezetése

A SPONTEO alkalmazás használatával történő automatizált üzemeltetés-támogatás szolgáltatás előfeltétele a Partner környezetében telepített SPONTEO alkalmazás példány. Az alkalmazás Partner oldali bevezetése több lépésből álló lépéssorozat, melyet a Partner oldali üzemeltető csapattal, illetve az alkalmazás felelőssel közösen végzünk el.

Eseti üzemeltetés-támogatási feladatok

A SPONTEO alkalmazás használatával történő automatizált üzemeltetés-támogatás szolgáltatás keretében biztosítunk fejlesztői és mérnöki órakeretet, mely lehetőséget ad Partnereinknek az előre nem tervezett, eseti beavatkozások közös elvégzésére. Az eseti feladatok körében végzett tevékenységek lehetővé teszik az üzemeltetett informatikai környezet támogatásának teljes spektrumának lefedését.

Üzemeltetés támogatás

A SPONTEO alkalmazás használatával történő automatizált üzemeltetés-támogatás szolgáltatás folyamatos biztosításához szükséges, hogy a Partner környezetében telepített SPONTEO alkalmazás példány felügyelete, testreszabott működésének támogatása is folyamatos legyen.

Rendszeres riportok, jelentések, adatszolgáltatás biztosítása

A SPONTEO alkalmazás monitoring alrendszerének riport funkcionalitása révén elvégezzük a rendszeres riportok és jelentések gyors előállítását, melyeket a vezetők számára is elérhető, egységes kimutatásokat, riportokat alapján készítünk el.

Kapcsolat

Érdeklik a fentiek? Lépjen velünk kapcsolatba.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk!

bottom of page